Stoomcabine

WINKELS

Stoomdouche combinatie

De meeste stoomcabines zijn tevens uitgerust met een ingebouwde douche. Zo hoeft u in uw badkamer enkel één cabine te plaatsen voor stomen en douchen. Hierom wordt een stoomcabine ook vaak stoomdouche genoemd. Er zijn echter ook stoomcabines waarbij geen douche is ingebouwd. Dit treft u vaak aan bij de grotere stoomcabine modellen.

Een stoomdouce combinatie is zeer effectief en handig. Na het stomen kunt u zich namelijk in dezelfde cabine schoon douchen, zodat al het zweet van uw huid gespoeld wordt. Het wordt niet aanbevolen om na een stoombad te kiezen voor een koude douche. Bij een sauna gang is het goed voor uw huid om de verwarmde huid grondig te koelen met een koude douche, echter bij een stoomcabine is dit onverstandig. Door de stoom is uw huid namelijk in een open en ontspannen toestand gebracht. Door een koude douche trekt uw huid hierna snel samen en zal de ontspannende werking van de uw stoomsessie doen verdwijnen.

De meeste keuze aan stoomdouche cabines vindt u op het internet. In ons stoomcabine winkel overzicht vindt u per provincie de aanbieders op een rij. Alvast veel onstspanning toegewenst in uw nieuwe stoomcabine!

omschrijving